Пловдивчанка търси извършител, който е счупил предното стъкло на колата ѝ.

...
</TD
>Пловдивчанка търси извършител, който е счупил предното стъкло на колата ѝ.
Коментари Харесай

Търси се извършител на гадна вандалска проява в Пловдив

Пловдивчанка търси извършител, който е счупил предното стъкло на колата ѝ. Жената търси подпомагане, в случай че някой е станал очевидец на проявата и може да й спомага. Ето какво написа тя във групата " Забелязано в Пловдив и покрайнината ", видя  Plovdiv24.bg:

" До този, който го е направил, поздравления нямам думи да опиша какъв си.. единствено нека те открия и получа някакво съответно пояснение. Колата на никой не пречеше. Кв. " Каменица " 1 ул. " Стойчо Мушанов ". Ако някой нещо е видял, дано да каже. Днес си я открих по този начин 09.11.23. Паркирана на 08.11.23г. "

Според пловдивчани:

" Ще става все по зле! На мен 4-ри пъти ми пукаха гумите. Дано да имам шанса да го хвана! И поради теб ще яде пердах! "

" Дано, нека, тъй като не е обикновено по този метод да се постъпва..може записка или чистачки да се вдигнат. Ако го хванеш в действителност, викни ме и мен малко да го натупам. Съветът ми е да подаваме тъжби в полицията, тъй като може индивидът (извършителят да е еднакъв ) и освен да свържат случаите ами и да го заловен

Аз подадох тъжба тази заран в 4-то ".

" Нищо няма да стане, даже и да го заловен. Могат да му пишат фиш 20 лева Нищо повече не могат да му създадат! Такива, като този са мишоци, той няма храброст за записка! Оставял съм бележки със номер записан на тях, индивида ми се обади обясних му, че не е вярно това, което е направил, той се съгласи със мен, и толкова! А можеше да викна полиция, да му пишат 200 лева Акт, тъй като беше заел половин инвалидно място, само че не го направих! За мен това е методът. "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР